Nya krukor


Jag har precis börjat lägga upp bilder på de nya krukorna på hemsidan.
Än så länge finns det nya under rubrikerna ”Små oglaserade krukor” och under ”Lite finare krukor”.
Fler kommer de närmsta dagarna.

Lagret är påfyllt…

Nu har vi äntligen fått hem de krukor, träd m.m som vi köpte när vi var i Belgien och Nederländerna för en månad sedan. Ett hundratal krukor, ca åttio träd och en hel del annat. Arbetet med att lägga ut allt på hemsidan har precis börjat. Bor du i Göteborgstrakten är du välkommen att komma och titta (om du avtalar en tid först) annars får du vänta några dagar till för att se sakerna på bild.

Trädgårdsbonsai levererad till Skåne.

PÅ väg…

Det blev två intensiva helger på rad i år, först några dagar i Belgien och The Trophy och sedan Holland och Lodders öppet-hus-event.
Vi handlade en hel del; ett femtiotal japanska krukor, tråd och bonsaier. Alla varor kommer med lastbil om ett par veckor. Sedan ska allt sorteras och prismärkas så det tar ytterligare några dagar innan hemsidan är kompletterad. Då är du välkommen!

Körsbärsträden…

De första prognoserna för körsbärsträdens blomning i Japan har kommit, så ska du åka till Japan i vår kolla hur det ser ut just där du ska.

Det börjar också bli dags för dig att fundera på om du vill ha något nytillskott till din bonsaisamling. Vecka 10 är jag och Leif i Nederländerna för att fylla på vårt lager av träd m.m. inför den varmare årstiden.
Hör av dig med ett mail till Leif med dina önskemål !

Ljusare tider

Årets mörkaste dag är här men vi går mot ljusare tider. Det är bara fem månader till dess att Azaleorna blommar igen…

Vill du ha fler vårkänslor kan du titta på bilderna under ”Vårkänslor” i Bildgalleriet.
Klicka på ”Bildgallerier” i vänsterspalten.