Äntligen…

Nu har äntligen leveranserna börjat komma. Först kom några lådor verktyg från vår leverantör i Japan och nu i veckan träd och lite blandat från Holland. Eftersom vi inte kunde välja ut träden själva fick vi nöja oss med en uppsättning kinesiska almar, det bästa nybörjarträden enligt vår mening. Almarna har helt färska blad som vuxit ut i ett växthus och än så länge är det lite för svalt för att de kan stå ute dygnet runt men om någon eller några veckor så ska det gå bra, Våren är på väg trots allt!

Kolla under Bonsaier och råmaterial på hemsidan.
Är du intresserad så kontaktar du Leif via mail (eller sms).

Våra härdigare träd har börjat slå ut i växthuset där de står men de får stå kvar där någon vecka (?) till innan vi plockar fram dem. De nya bladen är känsliga och risken för kalla nätter är inte över än.

Utöver träden har vi i princip bara fyllt på lagret med standardvaror. Några nyheter har vi emellertid. Dels en ekologisk bonsaijord tillverkad i Belgien, kolla under substrat där finns en länk till tillverkarens hemsida. Den andra nyheten är en rottång från Yagimitsu (finns under Bonsaitänger)