Krukor, krukor, krukor…

Som du kanske redan vet håller Nordic Bonsai Center i Danmark på med att avveckla sin verksamhet. Vi fick erbjudandet att ta över en del av deras lager och därför var vi där för en vecka sedan och hämtade hem drygt hundra av deras krukor. Obs! Inte de som blivit över utan riktigt bra krukor.  Vårt förråd innehåller nu nästan 600 krukor.
De flesta vi hämtade var unika och därför tar det ett tag innan vi hinner få ut bilder på hemsidan. Dessutom försvann ju alla våra gamla sidor i och med intrånget på vår sida i våras så mycket arbete återstår innan hemsidan är helt återställd. Håll ut!
Har du vägarna förbi Göteborg i sommar hör gärna av dig så kan du komma och se vad vi har. Vekrtygsförrådet är också fullt.

Japansk lönn
Bästa lövträd vid Bonsaisällskapets Bonsai Event 2018

4 reaktioner på ”Krukor, krukor, krukor…”

 1. Hej! Jag heter Tina Sjöstrand och bor i Onsala. Undrar om ni har öppet något den här veckan? Skulle vilja titta på både krukor, redskap och bonsaier.
  Med vänlig hälsning, Tina S

  1. Hej,
   ursäkta dröjsmålet med mitt svar, jag har varit bortrest och jag hade problem att logga in på hemsidan från min telefon. Du kan få komma i veckan, jag är borta fredag eftermiddag och kväll annars går det bra när som (nästan. När skulle det passa dig? Kan du ge mig förslag på två tider?
   Magnus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *